donderdag 16 november 2017
Gado Gado 1
Voor de saus:
- ui,knoflook
- theelepel trassie
- 2 kemiries
- rode pepers of sambal oelek
- pindakaas (ongeveer halve pot)
- ongeveer 2 vingerdiktes santen of kokosmelk
Kruiden fijn snijden en fijn stampen, bakken in olie. Pindakaas aanlengen met water en bij de kruiden doen, santen erbij, eventueel wat zout (pindakaas is waarschijnlijk zout genoeg). Laten pruttelen en op de goede dikte brengen met water.
Serveren met gekookte groenten naar keuze, komkommer, eventueel taugé, gebakken tahoe, gekookte eieren, rijst of lontong.
Garneren met gefruite uitjes, kroepoek en emping.
Katjang saus over de groenten, en als laatste een beetje zoet ketjap en wat citroensap.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten